Pablo Escribano Tárregas

informando desde el 03/12

General y Otros

Les millors apps per prendre apunts a la universitat

G2J_RUSextra_2_apps-apunts-universitatEn els últims anys, les aules de les universitats s’han omplert de dispositius mòbils que faciliten la presa d’apunts, fent la tasca més fàcil i intuïtiva. El paper i el bolígraf han anat quedant en un segon pla deixant el protagonisme als ordinadors, tant és així que segons una enquesta alemanya, dos de cada tres adults no escriu a mà des de fa gairebé sis mesos.

No hi ha dubte que encara queden estudiants fidels al paper però les xifres demostren que són una minoria. Actualment és més senzill prendre apunts en els nostres dispositius mòbils i estudiar a la sala multimèdia per estudiats que no anar a la biblioteca amb els papers. Per això, a continuació et presentem 5 aplicacions gratuïtes per prendre apunts:

Moleskine Journal

És un clàssic. Moleskine porta temps en el mercat i no para d’acumular descàrregues. El secret del seu èxit és que permet combinar creativitat i productivitat.

Paper

Que no t’enganyi el títol perquè aquí no hi ha res de paper. Aquesta aplicació permet capturar idees, fer esbossos i compartir les creacions amb altres usuaris. Paper és gratuït però contempla diferents eines específiques per les quals cal pagar una quantitat concreta.

Evernote

Exclusiva per a dispositius Apple, Evernote serveix per escriure notes, llistes i investigacions, realitzar captures de pantalla, interactuar amb altres persones sobre els seus treballs i presentar idees sense necessitat de crear diapositives. Permet fer còpies en Cloud i organitzar les anotacions per geolocalització, autor i data.

Penultimate

Penultimate uneix l’experiència de l’escriptura natural amb l’art de dibuixar són distraccions. Sentiràs que l’aplicació s’adapta a tu, al que necessites en cada moment ja sigui prendre apunts o plasmes un disseny.

Notability

Encara que aparentment és una aplicació molt senzilla, Notability ofereix desenes d’opcions per personalitzar les notes. Tria la font que més que agradi i inclou notes de veu i imatges.

DEJA UNA RESPUESTA